Hvem står bak Prodiga?

Nutrinor AS er leverandøren bak Prodiga. Nutrinor AS er et norsk selskap som selger kosttilskudd direkte til forbruker. Vår ambisjon er å skape en bedre helse for enkeltpersoner ved å tilby helseprodukter med dokumentert effekt og av høyeste kvalitet.

Prodiga er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Vi setter kvalitet foran kvantitet, og bruker kun ingredienser som er anerkjent av de strenge kravene til EU for kvalitet og effekt. Alle produkter produseres etter strenge rutiner og god tilvirkningspraksis (GMP-standard).

Alle ferdigproduserte varer sendes til analyse hos et av verdens ledende analyseselskaper for ytterligere kvalitetskontroll.

Enkelt for deg å være kunde

Når du kjøper direkte fra oss, unngår vi fordyrende mellomledd og kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav til ingrediensene og produksjonsmetodene. Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss!

Kundesenter

Er det noe du lurer på, kan du ta en prat med våre hyggelige servicearbeidere på telefon: 47 64 10 57 eller på e-post: kundeservice@prodiga.no
Åpningstidene på kundesenteret er mandag til fredag fra kl. 08-16.

Samarbeidspartnere

Vi bruker kun trygge samarbeidspartnere, slik at du som forbruker kan føle deg trygg.

Alle leveringer sendes direkte hjem til din postkasse.

Les også​

Hva er egentlig melkesyrebakterier? Alt du trenger å vite

Kroppen vår inneholder milliarder av bakterier. Noen hjelper oss med å bryte ned og fordøye maten vi spiser, mens andre produserer stoffer som kroppen trenger. Disse kan du få i deg gjennom mat eller drikke.